Inhoan ötököitä. Melkein poikkeuksetta ne ovat inhottavan näköisiä ja rumia. Ötököiksi lasken kaikki hyönteiset. Onko hämähäkki muuten hyönteinen? Tarkistetaas Wikipediasta... "Hämähäkit sekoitetaan usein hyönteisiin, vaikka ne kuuluvat hämähäkkieläimiin.
" - sanoo Wikipedia. Ookei, lasken ötököihin kaikki hyönteiset ja hämähäkkieläimet.

Kaikista ötököistä siedettävin on se meidän kaikkien tuntema kärpänen. Se on vaaraton, vaikkakin välillä ärsyttävä otus. Ne ovat kuitenkin täysin harmittomia. Jos huoneessa on kärpänen, ei tule ainakaan sellanen olo, että hui voi iik ääk mut syödään kohta. Joo, on muitakin harmittomia ja vaarattomia ötököitä, mutta.

Eilen oli mun imurointivuoro. Olohuoneen lattialla oli selällään koppakuoriainen, joka hetken sitä seurattuani heilautti jalkaansa pienesti. Voin sanoa itseäni eläinrakkaaksi, jos ötököitä ei lasketa elämiksi. Minä kamalana murhaajana imuroin sen koppiksen. Hrrr... Okei, mä en ole täysin eläinrakas, koska en säästänyt sellasen suloisen pikku söpöläisen henkeä vaan kylmästi imuroin sen. Mut hei. Tuskin se siitä olis koskaan enää vironnut...

Miks musta tuntuu, että mun blogin kirjoitukset on aina enemmän tai vähemmän päättömiä? :D